Popila kavu

Muke po parkingu: Kerumova Fani opet nepropisno parkirala

Fani Horvat parkirala na misto za taksije (1)
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/10
02.05.2013.
u 16:15

Nevjenčana supruga Željka Keruma parkira gdje stigne. Parkirala je na mjestu za taksije.

Nevjenčana supruga Željka Keruma zaista ima problema s parkiranjem. Fani Horvat današnje je jutro iskoristila za kavu u gradu, a kako se ne bi previše mučila s parkingom, parkirala je na mjesto za taksi te otišla s prijateljem na kavu.

Prije svega deset dana Fani je digla na noge oponente svog partnera parkiravši nepropisno Mercedes na rivu. - Dok građani ovog grada muku muče s parkiranjem u središtu grada, kada pauk služba svakodnevno vreba na nepropisno parkirane automobile, članovi obitelji Kerum neprestano krše propise te se parkiraju gdje god žele.", napisali su u svome priopćenju iz splitskog SDP-a.

>>Kerumova Fani nepropisno parkirala Mercedes na rivi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije